Tisztelt Szülők, Kollégák!


A 1102/2020 (III.14) Kormányrendelet alapján 2020. március 16. napjától az általános iskolai nevelés-oktatás tantermen kívül, digitális munkarendben kerül megszervezésre.
Az nem tanítási szünetet jelent, hanem a tanulás módjának megváltozását, azaz otthoni tanulást pedagógus irányításával digitális vagy más iskolai jelenlétet nem igénylő módszerrel. A tanulók nem látogathatják az intézményt. Az iskolai pedagógusai biztosítják, hogy a tudásanyag eljusson a tanulókhoz, hogy ezzel teljesíteni tudjuk a továbbhaladás követelményeit.

Mivel ilyen tapasztalatunk nincs így kérem minden résztvevő – szülő, pedagógus, diák türelmét, megértését. Azt kérem ne az akadályokat, esetleges nehézségeket lássunk, hanem igyekezzünk együtt megoldásokat találni gyermekink érdekében.

Pontosan mit is fog jelenteni a nevelés-oktatás e módja, arról folyamatosan adunk tájékoztatást. Hétfőn délelőtt az osztályfőnökök felmérik, tanulóikkal milyen módon tudják a tudásátadást megvalósítani. Kérem a szülőket, hogy segítsenek abban, hogy eljussanak mindenkihez az online információk, ezért frissítsék elérhetőségeiket az osztályfőnököknél (telefonszám, e-mailcím, nézzék a KRÉTA, a honlap, a zárt facebook csoportok üzeneteit).
Az iskolai étkeztetést az Önkormányzat továbbra is biztosítja azok számára, akik igénylik.
Hétfőn - a pénteki megrendelés alapján – minden étezésben résztvevő tanuló számára egyénileg csomagolva tudjuk átadni az ebédet, amelyért el kell jönni. Az Árpád úti bejárat felől érkezve lehet átvenni az ételt.
A következő napokra, azaz keddtől csak azoknak a gyerekeknek rendelünk, akik szülei igénylik és biztosan eljönnek érte. A csomagoló anyag költségét az Önkormányzat fedezi.

Kérem megfontoltan döntsenek az étkezés igényléséről, mert akik nem jönnek érte – igénylésük ellenére – ki kell, hogy fizessék az étel és a csomagolás költségét is.
Azok a szülők, akik semmilyen módon nem tudják ellátni gyermekük napközbeni felügyeletét kérem hétfőn telefonon keressenek (29/382-030).
Az intézményvezető a munkanapokon teljes munkaidőben elérhető az iskolában.

Kérem együttműködésüket, támogatásukat és a fentiek tudomásul vételét.

Szabó Mária intézményvezető