Kedves táborfalvi Iskolások!


Mint már tudjátok hétfőtől (holnaptól) új tanítási-tanulási munkarend lép életbe.
Senkinek sem kell iskolába jönni! Ez nem tanítási szünetet jelent, hanem otthoni tanulást.
A tanuláshoz szükséges információkat, útmutatásokat interneten, digitális hozzáféréssel fogjátok kapni.
Kérlek bennetek, hogy vegyétek komolyan az otthoni tanulást!


Ahhoz, hogy minden tanulóval digitális kapcsolatot tudjunk teremetni, kérlek Benneteket főleg felső tagozatos diákok legyen használható e-mailcímetek. A gmail postafiókban ingyenesen regisztrálhattok, ingyenesen használhatjátok a postafiókot. Ezen keresztül levélben is tudjuk tartani a kapcsolatot, egyénileg fordulhattok hozzánk, egyénileg tudunk a tanulásban segíteni. Sok információt fogtok kapni a KRÉTA - rendszerén keresztül, a zárt csoportjaitokban is. Kapcsolattartásra az eddig megszokott módon a messengert is használhatjuk. Kérlek Titeket, hogy a kisebb testvéreiteknek is segítsetek a digitális eszközök használatában és természetesen a könyvből, munkafüzetből tanulásban is.
Aki esetleg pénteken nem vitte haza a tankönyveit, munkafüzeteit, ha jön az ebédért vigye haza! Ha nincs ebéd befizetésed, akkor az osztályfőnökökkel egyeztetve hétfőn vigyétek haza. Kérem, hogy ne egyszerre, csoportosan, hanem egyenként gyertek vagy egyik szülőtök vigye el a tanszereket.  
Hétfőn az osztályfőnökötök felveszi minden családdal, minden tanulóval a kapcsolatot, ha segíteni szeretnétek, akkor 9 óra után Ti is jelentkezhettek telefonon, messangeren az osztályfőnöknél.


Hétfőtől kezdődik ez a tanulási rend. Maradjatok otthon családi körben. Ne gyülekezzetek csoportokba közös játékra, mászkálásra esetleg plázázásra, mert akkor ugyanúgy fertőzési veszélynek teszitek ki magatokat, mintha az iskolai csoportotokban lennétek. Az otthoni tartózkodással megelőzhetitek a fertőző betegség terjedését, tudtok vigyázni a magatok és családtagjaitok egészségére.
Maradjatok otthon, legyetek együtt a családdal! Az otthoni tanulás mellett biztos jut idő otthoni közös programok kialakítására társasjátékozásra, filmnézésre, közös barkácsolásra, főzésre esetleg kertészkedésre, játékra az udvarotokon.
Nagyon bízom benne, hogy rövid idő múlva újra találkozhatunk az iskolában egymással.
Minden tanuló felelős magatartására, együttműködésére, otthoni tanulására nagyon számítok!
 
Szabó Mária intézményvezető